(តង់ទី២): ក្រុមកីឡាបាល់ទាត់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប៉ះជាមួយសុខាភិបាលស្ទឹងត្រែង ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតកីឡាជាតិថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិ នៅថ្ងៃទី២៤ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨

(តង់ទី១): ក្រុមកីឡាបាល់ទាត់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប៉ះជាមួយសុខាភិបាលស្ទឹងត្រែង ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតកីឡាជាតិថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិ នៅថ្ងៃទី២៤ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ -53:02

(តង់ទី២): ក្រុមកីឡាបាល់ទាត់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប៉ះជាមួយវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកម្ពុជា ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតកីឡាជាតិថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិ នៅថ្ងៃទី២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨

(តង់ទី១): ក្រុមកីឡាបាល់ទាត់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប៉ះជាមួយវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកម្ពុជា ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតកីឡាជាតិថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិ នៅថ្ងៃទី២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨

CoE Lecture Series on “Good Key Strategies in Leading Private Institutions” 23 September 2018

ទស្សនីយភាពសហគមន៍គ្រឹង ហ៊ែតយ៉ាត វ៉ាកានញិវកើតនៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃសុក្រ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ Image may contain: one or more people, people standing and indoor

វេទិកាស្តីពី ការជ្រើសរើសគ្រឹះស្ថានឩត្តមសិក្សា និងឱកាសអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ចាប់ពីថ្ងៃទី២៧ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ វេលាម៉ោង ៨ព្រឹក