ថ្ងៃសុក្រ ៩កើត ខែអស្សុជ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិស័ក ព.ស ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៨ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំការប្រឡងជ្រើសរើសនិស្សិតចូលរៀន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់សម្រាប់វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ ។ សូមអោយនិស្សិតទាំងអស់ទទួលបានជោគជ័យ គ្រប់ៗគ្នា។

The University of Cambodia (UC) today hosted its Academic Seminar 2024, led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីសូត្រមន្តលើករាសី ដើម្បីអបអរស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីខ្មែរខាងមុខនេះ ក៏ដូចជាមានការសម្ដែងរបាំត្រុដិ ដែលសម្ដែងដោយក្រុមនិស្សិតសាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាពិសេសដើម្បីជូនពរឆ្នាំថ្មីដល់គណ:គ្រប់គ្រង បុគ្គលិក គណ:សាស្ត្រាចារ្យ និស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ បន្ទាប់ពីកម្មវិធីសូត្រមន្តលើករាសី និងការសម្ដែងរបាំត្រុដិរួចមក គណ:គ្រប់គ្រង គណ:សាស្រ្តចារ្យ មន្រ្តីបុគ្គលិក សិស្ស-និស្សិតទាំងអស់នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានបន្ត លេងល្បែងប្រជាប្រិយខ្មែរ
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និងក្រុមហ៊ុនទូរស័ព្ទ OPPO បានសហការរៀបចំការប្រគុំតន្ត្រីដ៏ធំអស្ចារ្យមួយ ដើម្បីអបអរពិធីស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មី ប្រពៃណីខ្មែរ
សូមចូលរួមអបអរសាទរ សម្តេចអគ្គមហាសេនាបតីតេជោ ហ៊ុន សែន ក្នុងឱកាសដែល សម្តេចតេជោ ត្រូវបាន ព្រឹទ្ធសភា នីតិកាលទី ៥ បោះឆ្នោតគាំទ្រជ្រើសរើសជា
On Saturday March 23, 2024 from 9:00 AM to 11:00 AM, the Soft Skills and Leadership Development Center, in cooperation with the Office of International Affairs, was pleased to organize a workshop on “Comparative Tax Systems in ASEAN and European Union”.
On 19 March 2024, the Soft Skills and Leadership Development Center (SSLDC) of The University of Cambodia, in cooperation with the Pethyoeung Healthtech Co., LTD, conducted a seminar on “Tips for Life: The Most Top 10 Important Skills for Everyone Needs in Tech Innovation Era”.