The University of Cambodia “Undergraduate Final Centralized Examinations”

UC Orientation for Undergraduate Programs 14 July 2023 (Afternoon session).
UC Orientation for Undergraduate Programs 14 July 2023 (Morning session).
ថ្ងៃទី១៤ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាល័យ កំពង់ស្ពឺ
ថ្ងៃទី១៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាល័យ ឌីប៉ុក. ក្ដីល្វា
ថ្ងៃទី១២ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាល័យ​ ២៤កញ្ញា
ថ្ងៃទី១២ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាល័យ​ សម្ដេចឪសម្ដេចម៉ែ បរសេដ្
ថ្ងៃទី១២ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាល័យ ហ៊ុន​ សែន ព្រះបិតាឯករាជ្
The University of Cambodia will organize a Research Orientation, with the following topics: 1. How to Write a Master’s Project Report (MPR) 2. How to Write a Doctoral Dissertation Note: 1. $5 for all UC students. 2. For non-UC students, each participant pays $150 Certificate: Each participant in this Research Orientation program will receive a Certificate of Participation in this training session. The Research Orientation program will be organized at The University of Cambodia, with the following date and venue: Date: July 16, 2023 (from 2:00 pm to 5:00 pm) Venue: Dr. Handa Hall For those who are interested in this training program, please start your registration early or contact us at 096 4707 307 or 093 777 226 via telegram.