Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 3, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Afternoon Session for K-Track & I-Track on 05 October 2023.

នាព្រឹកថ្ងៃទី០៥ ខែតុលា ឆ្នាំ២០២៣៖ ក្លឹបយុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជា និង ស.ស.យ.ក. ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំកម្មវិធីរំលឹកគុណគ្រូ ក្រោមប្រធានបទ៖ “គ្រូបង្រៀនជាសសរស្តម្ភនៃកំណែទម្រង់សាលារៀនឆ្ពោះទៅរកឧត្តមភាព” ដើម្បីអបអរសាទរទិវាគ្រូបង្រៀន ឆ្នាំ២០២៣ ។ កម្មវិធីនេះមានការអញ្ជើញចូលរួមដោយគណៈគ្រប់គ្រង គណៈសាស្ត្រាចារ្យ មន្ត្រី បុគ្គលិក និងសិស្ស-និស្សិត ដោយមានការបង្ហាញនូវចំណាប់អារម្មណ៍របស់តំណាងនិស្សិត ការថ្លែងអំណរគុណ និងពាក្យជូនពរដល់គណៈសាស្ត្រាចារ្យទាំងអស់។ តំណាងសាស្ត្រាចារ្យបានសម្តែងនូវភាពរីករាយដែលបានចូលរួមចំណែកក្នុងការបណ្តុះបណ្តាលធនធានមនុស្សនៅកម្ពុជា ហើយក៏បានផ្តាំផ្ញើដល់សិស្ស-និស្សិតឱ្យបន្តការខិតខំប្រឹងប្រែងរៀនសូត្របន្ថែមទៀត ដើម្បីក្លាយខ្លួនជាធនធានមនុស្សដ៏ល្អសម្រាប់ប្រទេសជាតិ។

Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 3, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Morning Session for K-Track & I-Track on 05 October 2023.

Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 3, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, evening Session for K-Track & I-Track on 04 October 2023.

ថ្ងៃអង្គារ ៤រោច ខែភទ្របទ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០៣ ខែតុលា ឆ្នាំ២០២៣ គណៈគ្រប់គ្រង និងមន្រ្តីបុគ្គលិក និស្សិត មួយចំនួន នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានមូលមតិគ្នា នាំយកនូវចង្ហាន់ទៅប្រគេនព្រះសង្ឃ នៅវត្តព្រះបារមីវង្កតបុរី (ហៅវត្តទួលក្រសាំង) ចំនឹងថ្ងៃបិណ្ឌទី ៤ (Ben 4) តាមប្រពៃណីជាតិខ្មែរ ដើម្បីចូលរួមអបអរសាទរពិធីបុណ្យភ្ជុំបិណ្ឌ។ សូមឧទ្ទិសបួងសួងដល់ មាតា បីតា ញ្ញាតិទាំងប្រាំពីរសណ្តាន ឬសាច់ញ្ញាតិដែលបានចែកឋានទៅកាន់លោកខាងមុខ សូមមកទទួលនូវចង្ហាន់ ដែលកូន ចៅ នៃសាច់ញ្ញាតិ បានវេរប្រគេនដល់ព្រះសង្ឃ ។

Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 3, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Afternoon Session for K-Track & I-Track on 04 October 2023.

Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 3, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Morning Session for K-Track & I-Track on 04 October 2023.

Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 3, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, evening Session for K-Track & I-Track on 02 October 2023.