24 December 2017: 27 master students from TSS’s Politics and Culture in Southeast Asia class lectured by Mr. NENG Vannak visited the ASEAN Study Center at The University of Cambodia to research some relevant documents or articles for their mid-term and final papers.

ស្វាគមន៍មកកាន់មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្រ្តសង្គមនៃ សាកល វិទ្យាល័យកម្ពុជា-ផ្តល់ជូននូវអាហារូបករណ៏៥០% គ្រប់ជំនាញសិក្សារហូតទៅដល់២០០០កន្លែង។
វេទិកាអាហារូបករណ៍(វគ្គ៤)ScholarshipForum [EPS04]ចែករំលែកនូវបទពិសោធន៍ ចំណេះដឹង និង ព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធនឹងអាហាររូបករណ៍ ព្រមទាំង ការដាក់ពាក្យស្នើសុំអាហារូបករណ៍ ។
ស្វាគមន៍មកកាន់មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា-ផ្តល់ជូននូវអាហារូបករណ៏៥០% គ្រប់ជំនាញសិក្សា ២០០០កន្លែងទៀត។
សម្តេចកិត្តិព្រឹទ្ធបណ្ឌិតប៊ុនរ៉ានីហ៊ុនសែនឥស្សរជនឆ្នើមថ្នាក់ ជាតិនៃវេទិកាភាពជាអ្នកដឹកនាំតំបន់អាស៊ី-ប៉ាស៊ីហ្វិក ឆ្លើយតបមេរោគអេដស៍ជំងឺអេដស៍និងការអភិវឌ្ឍនៅ កម្ពុជានិងជាឥស្សរជនឆ្នើមថ្នាក់ជាតិនៃផែនការសកម្មភាព រួមរបស់អគ្គលេខាធិការអង្គការសហប្រជាជាតិដើម្បីសុខ ភាពស្ត្រីនិងកុមារព្រឹកថ្ងៃពុធ១០កើតខែកត្តិកឆ្នាំកុរ ឯកស័កព.ស.២៥៦៣ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៦ខែវិច្ឆិកាឆ្នាំ២០១៩៖ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
(ផ្សាយផ្ទាល់៖) វេទិកាអាហារូបករណ៍(វគ្គ៥)ScholarshipForum[EPS05]ចែករំលែកនូវបទពិសោធន៍ ចំណេះដឹង និងព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធនឹងអាហាររូបករណ៍ ព្រមទាំងការដាក់ពាក្យស្នើសុំអាហារូបករណ៍ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់៖) វេទិកាអាហារូបករណ៍(វគ្គ៤)ScholarshipForum​ [EPS04]ចែករំលែកនូវបទពិសោធន៍ ចំណេះដឹង និងព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធនឹងអាហាររូបករណ៍ ព្រមទាំងការដាក់ពាក្យស្នើសុំអាហារូបករណ៍ ។
ស្វាគមន៍មកកាន់ មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
សូមរីករាយស្ដាប់បទចម្រៀងរបស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាពិសេសផ្ញើជូននិស្សិត ព្រមទាំងសាស្ត្រាចារ្យ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាទាំងអស់គ្នា។