24 December 2017: 27 master students from TSS’s Politics and Culture in Southeast Asia class lectured by Mr. NENG Vannak visited the ASEAN Study Center at The University of Cambodia to research some relevant documents or articles for their mid-term and final papers.

កម្រងរូបភាពសកម្មភាពនិស្សិតជនជាតិអាមេរិក មកទស្សនកិច្ចសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាព្រមទាំងបាន ចែករំលែកបទពិសោធន៍គ្នាទៅវិញទៅមក ជាមួយនិស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា កាលពីឆ្នាំ ២០១៨ ។
ការប្រជុំគណៈកម្មការប្រលងអាហារូបករណ៍ សន្តិភាពនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
កម្រងរូបភាពការធ្វើបាឋកថាក្រោមប្រធានបទ៖ «ការអប់រំផ្នែកច្បាប់នៅសហរដ្ឋអាមេរិក» ដោយសាស្រ្តាចារ្យ MonteMillsមកពីសាលា ច្បាប់នៃអាឡិចសាន់ឌឺប៊ែលវីតទី៣នៃសាកលវិទ្យាល័យ ម៉ុនតាណាសហរដ្ឋអាមេរិកនៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា កាលពីឆ្នាំ ២០១៨ ។
កម្រងរូបភាពពិធីជួបជុំអតីតនិស្សិត សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាក្រោមប្រធានបទ៖ «ផ្ទះទី២របស់ខ្ញុំ»កាលពីឆ្នាំ២០១៨។
សកម្មភាពនាពេលព្រឹកថ្ងៃទី១៥ ខែកុម្ភៈឆ្នាំ២០២១ របស់មាតាបិតាសិស្សនិងសិស្សានុសិស្សដែលទើបតែ ជាប់បាក់ឌុបបានមកសាកលវិទ្យាល័យផ្ទាល់ដើម្បីសាក សួរព័ត៌មានក៏ដូចជាដាក់ពាក្យប្រលងអាហារូបករណ៍។
កម្រងរូបភាពសកម្មភាពសហព័ន្ធនិស្សិត សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាចូលរួមត្បាញក្រម៉ា កាលពីឆ្នាំ២០១៨។
កម្រងរូបភាពនៃពិធីផ្សព្វផ្សាយវេទិកាពិភាក្សាយុវវ័យ ស្ដីពីការបញ្ជ្រាបការយល់ដឹងអំពីការសុំទានតាមដងផ្លូវ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា កាលពីឆ្នាំ២០១៨។
កម្រងរូបភាពកម្មវិធីប្រឡងប្រជែងក្នុងការជជែក វែកញែកអំពីចំណេះដឹងវប្បធម៌លើប្រធានបទ៖ «យុវជនដើម្បីវប្បធម៌ជាតិ»ដែលរៀបចំដោយ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាកាលពីឆ្នាំ២០១៨។