ពិធីជប់លៀងឆ្លងឆ្នាំជូនដល់គណៈសាស្រ្តាចារ្យ បុគ្គលិកសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា និងបុគ្គលិកស្ថានីយ៍ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ឆ្នាំ2017។

ពិធីចែកវិញ្ញាបនបត្រ ទទួលស្គាល់បេក្ខជនបណ្ឌិត ជំនាន់ទី១ និងទី២ ក្រោមអធិបតីភាព ឯកឧត្តម បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន ស្ថាបនិកនិងជាប្រធាន សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃទី០៥​ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០១៨
ពិធីចែកវិញ្ញាបនបត្រទទួលស្គាល់បេក្ខជនបណ្ឌិត ជំនាន់ទី១ និងទី២ក្រោមអធិបតីភាព ឯកឧត្តម បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន​ស្ថាបនិកនិងជាប្រធានសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃទី០៥​ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០១៨
Undergraduate Mid-Term Centralized Examinations Term II Academic Year:2017-2018
Distinguished guest lecture on “Legal Education in the US,” by Prof. Monte Mills from the Alexander Blewett III School of Law at the University of Montana, USA.
UC Faculty Members, Staff Members and Students help disseminate information about UC at Takmao City and Hun Sen Takmao High School on 30th April 2018.
Grande opportunité d’apprendre le français à l’Université du Cambodge ! L’Université du Cambodge (UC) propose différents cours de français aux apprenants désireux d'effectuer des recherches, de communiquer au quotidien, de s'en servir pour les relations internationales et de vivre dans des pays francophones. Inscrivez-vous dès maintenant. L’UC offre une remise de plus de 40% pour tout le programme. Ce cours débutera le 28 mai 2018. Pour de plus amples informations, veuillez nous contacter aux 023 987 335 / 023 993 276 / 060 333 346 / 093 777 991
The University of Cambodia (UC) is very pleased to announce our new term of Japanese language program to the public that we are now offering: 1. Japanese As a Second Language (JSL) 2. Intensive Japanese program for Academic studies (IJA) 3. Japanese Language Proficiency Test (JLPT) 4. Japanese Language for Business (JLB) Our new term is on May 28st, 2018. Please come to take a placement test at your convenience. For further information, please contact us at 093 777 991, 069 521 111 and 011 753 775. Broaden your horizons!