សកម្មភាពរបស់សហព័ន្ធនិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នៅថ្ងៃទី ៦ រហូតដល់ថ្ងៃទី ៧ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧ ចូលរួមក្នុង«ពិធីបួងសួង និងអបអរសាទរ ការបញ្ចូលតំបន់សំបូរព្រៃគុកក្នុងបញ្ជីបេតិកភណ្ឌពិភពលោក»...

ថ្ងៃទី04 ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាត្រែងត្រយឹង នេះជាឱកាសល្អសម្រាប់ សិស្សានុសិស្សទាំងអស់ អាចបន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា ជាមួយសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ក្នុងឆ្នាំសិក្សា ២០២៣-២០២៤ ជាច្រើនមុខជំនាញពីសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។
ថ្ងៃទី០7 ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅវិទ្យាល័យហ៊ុនសែន ភ្នំស្រួច នេះជាឱកាសល្អសម្រាប់ សិស្សានុសិស្សទាំងអស់ អាចបន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា ជាមួយសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ក្នុងឆ្នាំសិក្សា ២០២៣-២០២៤ ជាច្រើនមុខជំនាញពីសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។
អបអរសាទរនិស្សិតមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ ទទួលបានចំណាត់ថ្នាក់លេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតវីដេអូខ្លីស្តីពី៖ “តួនាទី និងសារៈសំខាន់របស់ស្រ្តីនិងយុវជនក្នុងការចូលរួមក្នុង ដំណើរការបោះឆ្នោតតាមបែបប្រជាធិបតេយ្យ”
Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 2, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Weekend Session for K-Track & I-Track on 02 July 2023.
Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 2, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Weekend Session for K-Track & I-Track on 01 July 2023.
Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 2, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, Evening Session for K-Track & I-Track on 30 June 2023.
Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 2, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia, afternoon Session for K-Track & I-Track on 30 June 2023.
Activities for Final Exams for Associate's Bachelor’s Degrees in Term 2, Academic Year 2022-2023 at The University of Cambodia,Morning Session for K-Track & I-Track on 30 June 2023.