ល្ងាចថ្ងៃសៅរ៍ ទី ០៨ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៥ ល្ងាចក្រុមកីឡាករបាល់ទាត់ (UC) របស់សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បានធ្វើការប្រកួតជាមួយនឹងក្លឹបបាល់ទាត់ ខេមរា (KR FC)

“ក្តីស្រមៃ” គឺជារឿងពិតមួយរបស់ និស្សិតម្នាក់ឈ្មោះ ដឹម ដាលីន ដែលមានបំណងចង់សិក្សាផ្នែកសារព័ត៌មាន និងចង់ក្លាយជាអ្នកកាសែតនៅពេលធំឡើង។ នៅទីបំផុត ដាលីន ក៏បានទទួលអាហារូបករណ៍ដើម្បី សម្រេចក្តីស្រមៃ មួយនេះដោយបានមកសិក្សានៅមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ៕
អបអរសាទរ និស្សិតនៃក្លឹបជជែកពិភាក្សាយុវជននៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដែលទទួលបាន ជ័យលាភីលេខ១ នៃការប្រកួត វេទិកាពិភាក្សាយុវវ័យ ស្តីពី “ការបញ្ច្រាបការយល់ដឹង អំពីការសុំទានតាមដងផ្លូវ”
សកម្មភាពសម្អាតសួនច្បារសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប្រចាំសប្តាហ៍នៃសមាជិកក្លិប The UC Horticulture Club (UCHC).
Phnom Penh, June 13, 2017. "The Internship Roadshow Presentation" of CIMB Bank to The University of Cambodia in collaboration with The Tony Fernandes School of Business.
សូមស្វាគមន៍សម្រាប់ការចុះឈ្មោះចូលរៀន Term 3 នៅថ្ងៃទី ៣១ កក្កដា (កក្កដា - តុលា ២០១៧) ចាប់ពីថ្ងៃនេះតទៅ។
On June 08, 2017, How to Keep Students Highly Motivated in Learning
The students of The Center for English Studies (CES) at The University of Cambodia presented an episode of The Mystery of Allegra for their group project.
The University of Cambodia in collaboration with The Tony Fernandes School of Business brings you The Journey of Success Series #1 with the Special Guest Speaker Mr. Chang Bunleang, the CEO of Brown Coffee and Bakery, sharing his experiences as one of the best young entrepreneurs in Cambodia. “BE the BEST that YOU can BE”

Upcoming events

Chancellor